Здраве без антибиотици

24 08 2010

За незапознатите: от близо година съм дистрибутор към Аква Сорс – България. С продуктите ме запозна моята приятелка и инструктор по аеробика Таня Лулчева. Позаинтересувах се за подробности и попаднах на този сайт: http://badetezdravi.com Регистрирах се и така получих свой собствен спонсор, който ме направи независим дистрибутор. Този статут не ме обвързва с нищо, мога да поръчвам само за мен и семейството ми, като ползвам 30% дистрибуторска отстъпка. За истински резултати се препоръчва продължително приемане на добавките. Аз, лично за себе си, съм се убедила в действието им. За тези, които се интересуват, а и за тези, които все още не са запознати с тях, публикувам една статия, която тази сутрин получих на мейла от моя спонсор Росен Тодоров.

Здраве без антибиотици със суперхраните АкваСорс

Автор: д-р Петър Найденов

Вредата от антибиотиците

Антибиотиците са едно от големите открития на медицината и в някои случаи са

животоспасяващи. Но много често употребата им не е оправдана. Повечето остри

инфекции, от които боледуваме (особенопрез зимата), се причиняват от вируси, а

срещу тях антибиотиците са безсилни.

Приемани прекалено често, антибиотиците водят до много и различни проблеми

със здравето. Те могат да увредят нервната система (глухота и пр.), отделителната

система (бъбречна недостатъчност), черния дроб (най-различни проблеми), стома-

шно-чревния тракт (дисбактериоза, кандидоза), имунната система (влошен имуни-

тет, алергии), кръвотворенето (анемия).

Храносмилателна система

Здравето започва от червата и храносмилането. Антибиотиците убиват полезните бактерии, обитаващи червата и оставят чревните стени беззащитни пред вредните микроби. Затова след приемане на антибиотици е редно да се дадат пробиотици, които да защитават лигавиците от вредните микроби. За бебетата най-важен е бифидус, а за по-големите деца и възрастните трябват и ацидифилус, и бифидус.

Нервна система

АБ могат да увредят слуховия нерв и да доведат до глухота, особено при децата. Логично е да се допусне, че се увреждат и други нервни клетки. Това би могло да се отрази на интелигентността и характера на следващите поколения.

Бъбреци и черен дроб

Някои хора имат толкова деликатно здраве, че равновесието на организма може да се наруши даже от един антибиотик – особено при стари и болни хора, и по-слаби дечица. От антибиотиците може да се стигне до бъбречна и чернодробна недостатъчност. Например, един мой познат с диабет се разболя от бронхит. Назначиха му антибиотици, бъбреците му спряха да работят, тръгна на хемодиализа, минаха няколко месеца и за съжаление умря. Нямаше и 30 години.

Дисбактериоза и системна кандидоза

След антибиотиците често върху лигавиците на червата, дихателната и отделителната система на мястото на полезните пробиотици се поселват гъбички, които са много упорити и вредни. Те разраняват лигавиците и ги правят по-пропускливи за алергени и токсини. Така след време може да се стигне до алергии, астма, псориазис, артрит и др.

Кръвотворене

Антибиотиците могат да доведат до анемия, намаляване на белите кръвни телца и влошаване на имунитета.

Влошено развитие на децата

Повтарям, че антибиотиците са най-вредни за организма, докато той расте. Затова всички родители трябва да знаят, че има опасност децата, на които се дават често антибиотици, да не реализират заложения в тях генетичен потенциал.

Ние, възрастните, сме свободни да си купуваме всякакви глупости. Обаче малките деца нямат право на избор – то им се отнема от нас, родителите, защото ние решаваме вместо тях. Нужна ни е точна информация, за да правим това, което е най-полезно за децата ни.

Настинки? Грип? – Не, благодаря!


Настъпва сезонът на настинките…

През есента и зимата има по-малко слънце и витамини. Имунитетът ни спада. Вирусите точат зъби и доволно потриват ръце, като гледат как сами им водим рожбите си в детската градина или училището. В затворените помещения децата по цял ден си обменят всевъзможни микроби. А сополите не спират да текат…

У дома не пием лекарства, а…

Зелена Енергия:
Имунитет на капсули

С нейна помощ по-лесно си изработваме антитела срещу микробите. Набавя 20 вида микроелементи, всички незаменими аминокиселини, витамини и други биологично активни вещества. Искате ли децата ви да не боледуват, да се хранят по-добре, да растат като гъбки и да палуват по цял ден? Давайте им Зелена енергия 1 до 3 капсули на ден профилактично, а при настинки 3 капсули наведнъж и след това по 1-2 капсули на всеки час, докато се преборят с микробите. Дори ако се наложи да вземете лекарства, Зелената енергия ще ви помогне да се оправите много по-бързо.

Есенциални мастни киселини: Здрави и устойчиви лигавици.
Лигавиците на дихателната и храносмилателна система са най-важната ни бариера срещу микробите. Не е все едно дали вирусите ще намерят пролуки в клетъчните стени, през които лесно да влязат, или ще ги посрещне непробиваема бариера! ЕМК влияят благоприятно и при възпалителни процеси и алергии. Освен това от ЕМК кожата и косата на вашето дете видимо стават по-здрави и по-хубави! Ако и Вие започнете да ги пиете, нищо чудно приятелите ви да питат какво правите за косата си, че изглежда толкова добре…

Коластра: Готови антитела срещу 20 вида микроби.

Унищожава причинителите на настинките, ако те са някои от тези 20 вида. Но даже и настинката да е свързана с други микроби, коластрата пак е полезна. Тя помага за възстановяване на лигавиците (заедно с ЕМК) и е добра защита срещу т.нар. условно патогенни микроби, които присъстват в организма, но обикновено не го разболяват. Когато сме нападнати от нови микроби, трябва да се фокусираме върху тях и така не ни остава енергия да контролираме останалите. Откъде да знаем кога на коли-бактериите или стафилококите няма да им хрумне да се развихрят? Затова и при най-малко съмнение, че някой в семейството ви е настинал, веднага давайте коластра! Най-добре я приемайте профилактично цяла зима (сутрин на празен стомах, 20 мин. преди ядене с много вода) по 1 капсула дневно за деца и по 2 капсули – за възрастни.

Слънчева енергия: Слънце на прах!
По състав прилича на Зелена енергия, но съдържа допълнително няколко вида ценни зеленчуци и билки. Незаменима при започващи настинки и други инфекции независимо от какви микроби се причиняват. Усвоява се мигновено – като се сложи под езика, само след броени секунди е вече в кръвта и подсилва имунната система.
А това означава много по-бързо справяне с болестите.

Описаните продукти подобряват вашето здраве като осигуряват пълноценна храна за клетките на тялото

Ако все пак настинете, препоръчваме ви:
– увеличете приеманите количества два-три пъти
– хранете се предимно с плодове и зеленчуци
– пийте горещ билков чай с мед и лимон.
– при нужда потърсете лекарска помощ.

Имате въпроси? Обадете се, ще ви помогнем!

Тази информация не е предназначена за самолечение.

Advertisements

Действия

Информация

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: