НАУЧЕН АНАЛИЗ НА ЖЕНСКИ ИНДИВИД

21 06 2007

woman.jpg
ЕЛЕМЕНТ : Човек от женски пол
ХИМИЧЕСКИ ЗНАК : WO
ОТКРИВАТЕЛ : Адам
АТОМНО ТЕГЛО : Приема за 118, но е известно че теглото варира от 100 до 160 либри (Познати са и мутации, които превишават 400 либри!) забележка: 1 либра (lbs) = 0,45359 килограма
НАЛИЧНОСТ : Изобилни количества във всички населени места
УТВЪРДЕНА ФОРМУЛА : 90:60:90
ОСОБЕНОСТИ : Голямо декоративно предназначение, особено като допълнение в спортен автомобил; Най-големият известен разточител на средства; Може да осигури прекрасна почивка и отдих или да бъде продължителна причина за социално пропадане и неприятности.
ФИЗИЧНИ СВОЙСТВА : Състои се от повърхности, често покрити с различни оцветители; Кипва или замръзва без видима причина; Разтапя се, ако е приложено към нея подходящо отношение; Вгорчава се при неправилна употреба; Намира се в разнообразни състояния, вариращи от обикновена руда до непокътнат метал; Диамагнетик, но се привлича от банкови средства; Може винаги да упражнява емоционален натиск в необходимата точка; В естествено състояние видът варира значително, но формата е често изкуствено променена, за да съотвества на представите за идеалния екземпляр, но подобни трансформации могат да бъдат открити само от опитно око; В някои случаи започва натрупване на тегло и придобиване на вид от погълната баскетболна топка, с последващото произвеждане на копия като от копирна машина.
ХИМИЧНИ СВОЙСТВА : Проявява голям афинитет към злато, сребро, платина и скъпоценни камъни; Способна е да усвоява значителни количества от скъпи субстанции; Може да експлодира спонтанно, ако се намира в компанията на мъж; Неразтворима в течности, но увеличава активността си при насищане с алкохол; Характеристиките се подобряват значително ако образецът е поставен на тъмно.
ОПИТНИ ДАННИ: Обикновено порозовява, ако бъде изненадана в естествено състояние; Позеленява, ако се намира около по-добър от нея екземпляр.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ : Много опасни, освен ако не са в опитни ръце. Необходимо е да се използват с огромно внимание и търпение, ако експериментът отива към успешен край. Незаконно е да притежавате повече от един постоянен екземпляр, но известно разнообразяване е позволено. Преди да се разделите с постоянния си екземпляр, потърсете подходящ съвет, защото ЕКЗЕМПЛЯРЪТ Е СПОСОБЕН ДА ИЗТОЧВА КРЪВТА ОТ ВЕНИТЕ ВИ НЕОПРЕДЕЛЕНО ДЪЛГО.


Действия

Информация

8 Коментари

21 06 2007
vallens

Обикновено порозовява, ако бъде изненадана в естествено състояние; Позеленява, ако се намира около по-добър от нея екземпляр

xaxa qko 🙂

22 06 2007
valia

това трябва да е четиво, забранено за мъже

22 06 2007
xronis

no nee zabraneno a majeto go analizirat,6to e do maistora to 1 maistor si li4i po instrumenata a za dobar maistor golqm tezgqx
i posledno tova nee za analiz,tova si e tvorba na maistora,cccc,jivo iskustvo

22 06 2007
xronis

a za osobennostite-mmmm da,
dekoraciq k1m maistora

24 06 2007
Sunny

🙂

26 06 2007
asktisho

Смешно, свежо и забавно.

4 07 2007
Pepito

Ama, dobre, 4e vljazoh tuk, ta da se posmeq malko!!!!!! Bravo, kako! Ima6 napreduk v pisaneto!!!

4 07 2007
Sunny

Благодаря 🙂

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s
%d bloggers like this: